Home

Nieuws

Winnaars openingstoernooi jeugd

Met een aangepast (regen)programma hebben de jeugdleden vanochtend het openingstoernooi gespeeld. Na een gezamenlijke warming up, volgden spannende enkel- en dubbelpartijen. De winnaars van de poules op een rijtje:

Poule 1: Noah Hogeboom (13 jaar)

Poule 2: Stijn van Abbema (13 jaar)

Poule 3: Nina Hulleman (11 jaar)

Poule 4: Rover van Keeken (10 jaar)

 


Gezamenlijke warming up

 

Openingstoernooi senioren gaat niet door!

Het openingstoernooi voor senioren zondag 29 maart a.s. komt helaas te vervallen vanwege de slechte weersvoorspellingen. Het openingstoernooi voor de jeugd gaat morgen wel door, met een aangepast programma (10..00 - 12.30 uur).

 

Aangepast programma openingstoernooi jeugd

Vanwege de weersvoorspellingen spelen we het openingstoernooi van de jeugdleden morgen volgens een aangepast programma. We zien je graag om 09.45 uur op het tennispark. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Om ongeveer 12.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. 

Kleed je lekker warm aan en neem voor de zekerheid een (regen)jasje mee!

Tot morgen! 

Maak kennis met tennis!

Meld je aan voor een gratis proefles!

Op zondag 29 maart a.s. organiseert TC Hattem een "maak kennis met tennis"-middag. De trainers geven van 15.30 tot 17.00 uur een gratis tennisclinic zodat je kunt proberen of je tennis een leuke sport vindt. Je kunt je alleen, of samen met een vriendje of vriendinnetje opgeven. 

Inschrijven voor "maak kennis met tennis" kan door een e-mail te sturen naar tennisleraar Kay Beukers. Vermeld je naam, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer. Voor meer informatie kun je ook eerst bellen met Kay via telefoonnummer 06-416557996.

Heb je je niet opgegeven en wil je toch graag meedoen? Kom gewoon langs en doe gezellig mee!

Openingstoernooi senioren zondag 29 maart a.s.

Haal je racket maar weer van zolder, want het tennisseizoen begint weer. We starten het seizoen traditiegetrouw met het openingstoernooi, dat dit jaar voor zowel senioren als de jeugd op zondag 29 maart a.s. wordt georganiseerd.

Speel je mee? Dan zien we je graag om 09.45 uur in het clubgebouw. Het toernooi is rond 16.00 uur afgelopen. Je kunt je inschrijven op het formulier in het clubhuis of door te mailen naar Peter van Maanen

 

 

Openingstoernooi jeugd zondag 29 maart

Doe je mee met het openingstoernooi op zondag 29 maart ? De jeugdcommissie organiseert samen met de senioren het eerste gezelligheidstoernooi van 2015. Daar moet je bij zijn! Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk wedstrijden speelt, zodat je weer lekker in het ritme van de competitie komt. En dit keer is het extra bijzonder want de ene keer speel je een wedstrijd tegen jeugdleden en de volgende wedstrijd sta je met senioren op de baan. Leuk en leerzaam dus!

Kosten
De kosten voor het openingstoernooi van de jeugd zijn € 2,50 per jeugdlid. Daarvoor krijg je ranja, broodjes worst als lunch en hebben we lekkers tussendoor.

Tijden
We verwachten je om 9.45 uur , beginnen om 10.00 uur (zomertijd) en de prijsuitreiking is rond 16.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan jeugdcommissiehattem@hotmail.com of door je aan te melden op de formulieren in ons clubhuis. Vermeld in de e-mail je naam, leeftijd en jouw speelniveau (rood, oranje, groen of geel). Aanmelden is deelnemen.


Graag tot 29 maart aanstaande!

» Nieuws archief

Contact met de websitebeheerder

Delen
Spannend nieuws en leuke foto's houdt u natuurlijk niet voor uzelf! Deel het met ons en stuur een mail naar de webmaster Ilse Kreuze.

Inloggen
Met een inlogcode kunt u uw profiel wijzigen, uw kantinedienst checken en afgeschermde informatie lezen op de site. Vraag een inlogcode aan bij Ron Bresser en u hoeft niets meer te missen.