Home

Nieuws

Zaterdag 29 november opruimdag!

De ramen zijn al gelapt tijdens het 50+ toernooi vorige week. Maar er zijn nog veel meer klussen te doen. We zien je graag tijdens de opruimdag op zaterdag 29 november!

 

In memoriam

Ben Boeve

Op 24 november ontvingen wij het verdrietige bericht dat Ben Boeve, gewaardeerd lid van onze tennisvereniging, is overleden. Hij heeft vele jaren bij TC Hattem getennist, al ging dat de laatste periode door ziekte helaas niet meer. We zullen zijn sportiviteit en humor missen en wensen zijn familie sterkte met dit verlies.

Bestuur TC Hattem

Uitbreiding jeugdcommissie

Door: Carl Johan van Vugt Luning

De jeugd heeft de toekomst en daar is TC Hattem zich heel erg van bewust. Daarom is de jeugdcommissie uitgebreid. 

Naast Simone Blokhuis en Thijs Witteveen zijn nu ook Bernice Treep, Lisanne Visseren en Patrick Blom toegetreden. Bernice en Lisanne hebben hun sporen verdiend met sportief tennisspel en zijn hierdoor, net als Thijs en de trainers, rolmodellen voor de overige jeugdleden. Patrick heeft een lange ervaring als jeugdbestuurslid van VV Hattem. Kortom: Wij zijn erg blij met deze uitbreiding.

Namens het bestuur heet ik hen van harte welkom om de ingeslagen weg van veel gezellige, sportieve en inspirerende evenementen voort te zetten en uit te bouwen.

Einde seizoen tossen op woensdag

Na het 50+ toernooi op zondag 16 december a.s. stopt het tossen op de woensdag voor dit seizoen. De organisatie hoopt het volgend seizoen deze wekelijkse activiteit voort te zetten met iets meer enthousiaste deelnemers. 

Tossavond vrijdag 21 november

Op vrijdag 21 november a.s. organiseren de trainers van TC Hattem van 20.00  tot 22.00 uur weer een gezellige Toss-avond. De trainers delen je in op speelsterkte en voorzien je tussendoor van nuttige tips.
 
Donatie Ad Huiberts Stichting
In tegenstelling tot de voorgaande, kosteloze Toss-avonden, vragen ze op 21 november a.s. om een vrijwillige bijdrage. Het bedrag dat hiermee wordt ingezameld, wordt gedoneerd aan de Ad Huiberts Stichting, een stichting die tennisactiviteiten voor mensen met een handicap ondersteund, ook wel G-tennis genoemd. De Ad Huiberts Stichting doneert ook aan Spieren voor Spieren, de stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.
 
We zien je graag op vrijdag 22 november a.s. om er een mooie en gezellige avond van te maken! Klik hier voor meer informatie over de Ad Huiberts Stichting.
 

Alcohol schenken in de kantine? Haal online je certificaat

Het drinken en schenken van alcohol brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Ook in de kantine van TC Hattem. Daarom is er een landelijke Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA) gemaakt over de werking van alcohol, regels die van toepassing zijn bij het schenken van alcohol en hoe je nee-verkoopt in bepaalde gevallen.

Lees de info
Het bestuur van TC Hattem vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk leden die kantinedienst draaien kennis nemen van deze regels. Deze informatie is te vinden op de website www.nocfnsf.nl/iva. Heeft u dit in het verleden al eens bekeken? Ook dan is het nuttig om de info nog eens door te lezen en de test te doen. Er is in de loop der tijd aardig wat verandert m.b.t. de alcoholwet.

Doe de test
Na het lezen van de informatie bent u in staat om een online test te maken. Heeft u alle vragen goed? Dan behaalt u een certificaat en bent u een gekwalificeerd barvrijwilliger. Agaath Debets bewaart de behaalde certificaten in een map in de kantine. Bij het starten van de test moet u een aantal gegevens invullen. Bij leidinggevende typt u de naam van Agaath Debets in. Haar e-mailadres is agaathenjohan@lijbrandt.nl. 

Klik hier om de test te maken.

» Nieuws archief

Contact met de websitebeheerder

Delen
Spannend nieuws en leuke foto's houdt u natuurlijk niet voor uzelf! Deel het met ons en stuur een mail naar de webmaster Ilse Kreuze.

Inloggen
Met een inlogcode kunt u uw profiel wijzigen, uw kantinedienst checken en afgeschermde informatie lezen op de site. Vraag een inlogcode aan bij Ron Bresser en u hoeft niets meer te missen.