Home

Nieuws

16 september beperkt aantal banen beschikbaar

Op 16 september a.s. zijn er overdag drie banen beschikbaar om vrij te spelen. Dit in verband met het HWHW toernooi dat die dag wordt georganiseerd. Het HWHW toernooi is een toernooi waarbij dames van tennisvereniging Heerde, Wapenveld, Hattem en Wezep onderling de strijd aangaan. Aanmelden voor het toernooi is niet meer mogelijk.

Band DawnRose op feestavond clubkampioenschappen

Het bestuur heeft de band DawnRose weten te strikken voor de feestavond op zaterdag 20 september a.s. tijdens de clubkampioenschappen.

Dawnrose maakt muziek op feestavonden, dansavonden, bruiloften, recepties, zomerfeesten et. Het repertoire bestaat uit muziek uit de jaren 60 tot heden (pop, Nederlandstalige muziek, reggae) en indorock (rock & roll en Indonesische songs).

Deze gezellige avond met bbq wil je niet missen! De band speelt van 18.45 tot 23.00 uur. Geef je dus nog gauw op voor de clubkampioenschappen! Inschrijven kan tot uiterlijk zondagavond 7 september a.s. via toernooi.nl.

 

 

Clubkampioenschappen Jeugd

Ook dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen voor de jeugd samen met de senioren en wel van zaterdag 13 tot en met zondag 21 september. Doordeweeks spelen de junioren van 17.30 tot 19.00 uur en de senioren vanaf 19.00 uur. Echter in het voorweekend (13 en 14 september) en in het finaleweekend (20 en 21 september) spelen de jeugd en senioren weer door elkaar. 

Gezellig finaleweekend
Bovendien wordt er in het finaleweekend van alles rond om tennis georganiseerd. Vooral zaterdag is er 's middags en 's avonds van alles te doen met voor iedereen muziek en een barbeque. De inschrijving voor jeugdleden is € 5 inclusief deze barbeque! (Sensionen betalen € 10 incl. barbeque)

Speel mee!
Ieder jeugdlid speelt een enkel en hopelijk ook een meisjes- of jongensdubbel. Dus vraag je maatje of die met je wil dubbelen! De trainers zullen de komende weken (de ouders van) de jeugd na de training vragen om verhinderingen en met wie je wil dubbelen. Zo hoef je jezelf niet op te geven via toernooi.nl en regelt jouw trainer de rest.

Voor de jongste jeugdleden (Rood: tot circa 8 jaar en Oranje: tot circa 10 jaar) zijn er gedurende de week speciale tijden gereserveerd, namelijk: zondag 14 september van 10.00-13.00 uur, zaterdag 20 september van 16.00-17.30 uur en op zondag 21 september van 10.00-13.00 uur.

Clubkampioenclinic
Bovendien bieden de trainers een gratis speciale "Clubkampioenclinic" voor alle jeugdleden aan op de vrijdag voor de kampioenschappen, namelijk op vrijdag 12 september van 16.30-18.00 uur (Je kunt eventueel ook iets later komen of iets eerder weggaan). Het gaat over tactiek, positie in het enkel- en dubbelspel en is de ideale voorbereiding voor de clubkampioenschappen. Je kunt dus ook met je dubbelpartner komen om je zo goed mogelijk voor te bereiden en die kampioensbeker te scoren!

 

 

Clubkampioenschappen senioren

De jaarlijkse clubkampioenschappen komen eraan! Noteer vast in je agenda: zaterdag 13 september tot en met zondag 21 september. Net als vorig jaar worden in deze periode ook de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden.

BBQ
Op zaterdagavond 20 september vanaf 18.00 uur is er voor alle deelnemers (jong en oud) een barbeque met muziekale omlijsting. Deelnemers kunnen gratis meeeten, consumpties zijn voor eigen rekening. Doe je niet mee aan de clubkampioenschappen maar wil je wel graag aanschuiven bij de barbeque? Geef dit dan uiterlijk donderdagavond 18 september bij de organisatie aan. Je betaalt dan ook € 10 exclusief consumpties.

Kosten
Er zijn dit jaar wel kosten aan de deelname verbonden: € 10 per persoon (senior). Junioren betalen € 5. Dit in tegenstelling tot het gestelde in artikel 5 van het toernooireglement.


Schrijf je direct in
Ingeschreven kan tot uiterlijk zondagavond 7 september via toernooi.nl

 

 

Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen

Het 17/30+ toernooi is nog niet ten einde of je kunt je al weer inschrijven voor de clubkampioenschappen. Die worden gehouden van zaterdag 13 t/m zondag 21 september. Het belooft een gezellig toernooi te worden met leuke activiteiten voor jong en oud. Meer informatie volgt binnenkort.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl

 

Trainers organiseren tossavond 29 augustus

De trainers van TC Hattem organiseren op vrijdag 29 augustus a.s. een tossavond onder begeleiding. In plaats van alle rackets bij elkaar te leggen en dan te zien met en tegen wie je speelt, streven zij er juist naar om op deze vrijdag iedereen in te delen naar eigen niveau. Er is altijd een trainer bij aanwezig die de toss gaat leiden. Je hoeft je voor deze avond niet aan te melden en deelname is gratis!

Wanneer:   29 augustus a.s.

Tijd:           20.00 - ca. 22.00 uur

Wie:           alle seniorleden

Waar:         TC Hattem

Kosten:      geen

Opgave:     vrije inloop
 

Aan het begin van de toss zijn de trainers er om technische, maar vooral tactische tips te geven. Hierna zullen er wedstrijden worden gespeeld. Ben je helaas verhinderd, houd dan je mailbox in de gaten wanneer de volgende toss plaatsvindt.

 

» Nieuws archief

Contact met de websitebeheerder

Delen
Spannend nieuws en leuke foto's houdt u natuurlijk niet voor uzelf! Deel het met ons en stuur een mail naar de webmaster Ilse Kreuze.

Inloggen
Met een inlogcode kunt u uw profiel wijzigen, uw kantinedienst checken en afgeschermde informatie lezen op de site. Vraag een inlogcode aan bij Ron Bresser en u hoeft niets meer te missen.