algemene informatie

De Tennisclub Hattem is in 1968 opgericht. Inmiddels bestaat het mooie tennispark (de Konijnenberg) uit 6 gravelbanen, 3 kunstgrasbanen, een miniveld en twee oefenkooien. Vanaf het terras, voor de gezellige kantine met open haard, heb je een goed uitzicht op de banen. Onze vereniging heeft zo’n 400 leden, waarvan ongeveer een kwart jeugdlid is.

Clubhuis TC HattemWil je competitie spelen, tossen, lessen volgen, meedoen met toernooien of vrij tennissen? Bij TC Hattem kan het allemaal. We spelen competitie op verschillende niveaus en we organiseren diverse toernooien gedurende het jaar. Ook kun je meedoen met de toss op woensdagavond. Tossen wil zeggen dat je niet zelf een partner en tegenstanders hoeft te regelen. Leuk en handig als je nog niemand kent om mee te tennissen. Natuurlijk bieden we voor leden ook tennislessen aan voor jeugd en volwassenen. De trainers organiseren ook regelmatig leuke activiteiten bij TC Hattem.

De vereniging draait volledig op enthousiaste vrijwilligers, die bijvoorbeeld kantinediensten draaien, toernooien en (jeugd)activiteiten organiseren of assisteren bij de competitie.

Wil je eens proberen of tennis iets voor je is? Volg dan een aantal gratis lessen
maak kennis met tennis. Heb je na deze gratis lessen de smaak te pakken?
Dan meld je je aan als lid en kun je ook tennislessen blijven volgen. 


Statuten
Huishoudelijk reglement
Baanreglement