Wat een geslaagde opening van het jubileumjaar!

Onze voorzitter Johan Driessen kon gelukkig een heleboel leden, onze 3 ere-leden, wethouder Martijn Hospers, en andere belangstellenden toespreken op maandag 2 april tijdens de opening van het jubileumjaar!

Fijn dat er zoveel mensen waren, mede natuurlijk door de ‘Maak kennis met tennis’ activiteit en de clinic met Jacco Eltingh.

Nadat onze voorzitter, trots op de vereniging, gesproken had, kreeg Jacco Eltingh, als afgevaardigde van de KNLTB het woord. Op een vlotte manier sprak hij ons toe en mochten we een vlag van de KNLTB en een plaquette voor in ons clubhuis in ontvangst nemen.

Daarna was er tijd voor een ‘demonstratie-wedstrijd’ waarbij we konden genieten van het tennisspel zoals dat 50 jaar geleden plaatsvond. Fred, Tineke, Evert en Diana speelden met verve én oude, houten rackets!

Umpire Martin Veenstra hield in de gaten of alles eerlijk ging ;-)

Daarna kreeg Hans Lambrechts het woord, hij had een gedicht geschreven speciaal voor dit doel en droeg dat op een mooie manier voor.

Na deze voordracht bood Bea de club namens alle leden en sponsoren een, door de jubileumcommissie laten maken, vlag aan. Onze voorzitter Johan Driessen mocht de vlag in ontvangst nemen en hees daarna samen met wethouder Martijn Hospers de vlag met ons clublogo hoog in de top!

Op zaterdag 15 september volgt een gezellige jubileumfeestavond/reünie  voor alle leden, oud-leden en sponsoren! Noteer allemaal vast de datum!

Nieuws van de jubileumcommissie:
Je hebt het vast al gehoord; onze club bestaat dit jaar 50 jaar!Op maandag 2 april, 2e paasdag, tijdens de open dag van de tennisclub vindt van 12 uur tot half 1 de officiele opening van het jubileumjaar plaats. We verklappen nog niet alles, maar er wordt onder andere door een aantal leden in oude tenniskleding en met houten rackets getennist. 
Datum jubileumavond / reünie voor alle leden, sponsoren en oud-leden is bekendDeze wordt gehouden op zaterdagavond 15 september voorafgaand aan de clubkampioenschappen. Zet het alvast in je agenda, want hier moet je bij zijn! De commissie is al druk bezig met de voorbereidingen om er voor iedereen een leuke avond van te maken. Houd de nieuwsbrief, de Dijkpoorter, de site van TC Hattem en de pagina van TC Hattem op Facebook in de gaten, we willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken en enthousiast maken. We hebben geen gegevens van de oud-leden, dus ....zegt het voort!  Geef hierbij aan dat ze zich dan wel even aanmelden via jubileumtennisclubhattem@gmail.com
Op zondag 16 september zijn er voor de jeugd leuke activiteiten, en in het najaar nog een toss en toost, ook hierover hoor je tzt meer.
Om van dit jubileumjaar een succes te maken heeft de club ons een bedrag toegezegd en daarnaast hebben ook nog verschillende sponsoren speciaal voor het jubileum een bedrag gedoneerd, SUPER!  Uiteraard zijn we als club blij met alle sponsoren die banen, baantellers, doeken, bankjes etc sponsoren en natuurlijk de club van 50 en de club van 100!

De commissie bestaat uit Mariëlle van der Pol, Anieke Wijnen, Jan Ras, Bea Jansen en Anneke ten Pas. Heb je zelf een leuk initiatief: zij horen je ideeën graag, dus schroom niet om één van hen te benaderen. Specifiek zoeken we nog iemand die kan helpen met de voorbereidingen van het jubileumfeest/reunie op 15 september. Bijvoorbeeld doorlezen tennisgidsjes van vroeger en leuke info / foto's verzamelen, info en foto's scannen en of inplakken voor het jubileumboek. De jubileumcommissie kun je per mail bereiken via jubileumtennisclubhattem@gmail.com