lidmaatschap

 

Wil je lid worden van onze vereniging? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Upload een pasfoto voor je KNLTB-pas en je inschrijving is geregeld. De KNLTB-pas heb je nodig als je vrij wilt tennissen, lessen wilt volgen en wanneer je toernooien of competitie wilt spelen. Je kunt alleen tennislessen volgen als je lid bent van de vereniging. Na je aanmelding ontvang je van ons een welkomstbrief met informatie over de toegang tot het park, kantinediensten etc. Via de website, nieuwsbrieven en social media informeren we je regelmatig over toernooien en activiteiten.

                           --- Het eerste kalenderjaar ontvang je 50% korting op je contributie! *---

Proeflessen Maak kennis met Tennis

Wil je eerst eens proberen of je tennis leuk vindt? Bij TC Hattem kun je voordelig proeflessen volgen. Afhankelijk van de groepsgrootte krijg je twee tot vijf proeflessen. Daarna beslis je of je lid wordt. De proeflessen kosten voor jeugdleden (t/m 22 jaar) € 15. Volwassenen betalen € 20. Een tennisracket kun je lenen van de club.  Meld je voor de proeflessen aan via het digitale inschrijfformulier, en selecteer bij Lidmaatschap "maak kennis met tennis"Met de trainer stem je af wanneer je die proeflessen volgt. Daarna besluit je of je lid wordt of niet.

Contributietarieven 2019 TC HATTEM

  • Nieuwe leden die zich aanmelden krijgen het eerste kalenderjaar een korting van 50% op de contributie. 
  • Nieuwe leden die lid worden in het kalenderjaar na 1 oktober betalen geen contributie in de maanden oktober t/m december en krijgen het eerstvolgende kalenderjaar de eerstejaars korting op de contributie. Voorwaarde is wel dat je dit eerstvolgende jaar lid blijft.
  • Als beide ouders lid zijn, krijgen 2 of meer kinderen t/m 17 jaar 50% korting. Voorwaarde is dat het gezin op één adres woont. Deze korting geldt vanaf het tweede jaar van het lidmaatschap.
  • Nieuwe leden betalen € 25,00 aan inschrijfgeld (€ 12,50 voor leden jonger dan 18 jaar).
  • Bij geen incasso wordt een toeslag van € 5,00 voor administratiekosten in rekening gebracht.

Op de ALV van 23-01-2019 is besloten een contributieverhoging van 3% door te voeren voor het jaar 2019. De contributie voor het lidmaatschap voor het jaar 2019 (dat eindigt op 31-12-2019) is volgens onderstaande tabel; waarin wel het inschrijfgeld maar niet de eventuele administratiekosten is verwerkt. 

Tariefgroep Contributie 1ste jaar Contributie vanaf 2e jaar Bij gezinskorting vanaf 2e jaar
Jeugd t/m 12 jaar € 44,00 € 62,00 € 31,00
Jeugd 13 t/m 17 jaar € 57,00 € 88,00 € 44,00
Jeugd 18 t/m 21 jaar € 85,50   € 119,00
Senior   € 116,50   € 181,00
Slapend - € 36,50

Geef wijzigingen door

Wijzigt je adres, telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit ook even door aan de ledenadministratieZo houden we je gegevens actueel. 

Verlies of diefstal

Ben je je KNLTB-pas verloren of is de pas gestolen? Meld dat zo snel mogelijk bij de ledenadministratieJe ontvangt  dan een nieuwe pas.

Opzeggen

 Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat je op wilt zeggen een e-mail naar de ledenadministratie

* De kortingsactie van 50% op je contributie voor het kalenderjaar geldt voor nieuwe leden die zich aanmelden in 2019.