Nieuws

PADEL NU OOK IN HATTEM !

dinsdag 25 september 2018

PADEL NU OOK IN HATTEM !

Meerderheid stemt voor padel in Hattem

HATTEM | Een overtuigende meerderheid heeft op woensdag 19 september tijdens de ALV van TC Hattem voor de realisatie en exploitatie van twee padelbanen op het sportpark gestemd. Daarmee is ook het startsein gegeven voor de crowdfundingactie waarmee de padelbanen deels gefinancierd moeten worden.

Padel is één van de snelst groeiende (racket)sporten van Nederland. De sport combineert elementen van de racketsporten tennis en squash, waardoor een dynamische nieuwe sport ontstaat die  snel te leren is en geschikt is voor jong en oud. Met de aanleg van twee banen op het tennispark ziet de club kansen om geïnteresseerden uit de omgeving naar het park te trekken. “Padel is een aanwinst voor onze club.”, zegt Rein Hogeboom van de padelcomissie. “Met de aanleg van de banen hopen we zowel leden als niet-leden naar ons mooie tennispark te trekken om kennis te laten maken met de nieuwe sport.”.

Crowdfundingactie
Een padelcommissie die in het leven is geroepen om de haalbaarheid van de twee banen op het park te toetsen is om draagvlak onder leden te creëren een crowdfundingactie gestart waarmee de financiering deels rond moet komen. De padelbanen moeten in het voorjaar van 2019 gerealiseerd worden.

Terug