Nieuws

Padelbanen klaar!

vrijdag 4 oktober 2019

Het is zover! De padelbanen zijn gereed en kunnen worden gebruikt. De 1ste competitiewedstrijden zijn zelf al gespeeld! Proficiat voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

De laatste zaken moeten nog worden afgerond. Zo is de verlichting nog niet aangesloten. Dit zal eind volgende week gereed zijn zodat in de, nu alweer donkere avonden, kan worden gepadeld. Daarnaast is men bezig om de laatste grond en tegelwerkzaamheden rondom de banen af te werken, zodat iedereen de banen droog en wel kan betreden.

 Er is inmiddels een eigen padel facebookpagina waar veel nieuws, informatie en allerlei andere zaken omtrent padel op onze club wordt gedeeld. Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/padelclubhattem/  en deel de pagina met andere mensen zodat iedereen kennis kan maken met deze sport! Enthousiast geworden? Kom langs op de club en ervaar het zelf!

 Komende weken kan iedereen vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van de padelbanen. Van donderdag 10 oktober t/m vrijdag 25 oktober van 19.00 – 21.00 uur staat een ervaren padeller bij de padelbanen die je wegwijs maakt met het spelletje en helpt waar nodig. Buiten deze tijden om kun je ook kosteloos gebruik maken van de banen. Neem van te voren dan contact op met één van de trainers of met Peter van Maanen. Padelrackets en ballen liggen namelijk in de kantine, deze kunnen tijdens deze weken kosteloos worden gebruikt.

Het is overigens ten strengste verboden om met een tennisracket en tennisballen op de padelbanen te spelen!

Via https://tchattem.baanhuur.nl (eerst registreren) kun je een baan reserveren. Maak hier graag zo veel mogelijk gebruik van zodat de planning een beetje duidelijk wordt en de begeleiders hier rekening mee kunnen houden.

Het baanreglement padel TC Hattem kunt u via deze link openen.

Maak de komende weken veel gebruik van de padelbanen. Op deze manier kun je erachter komen hoe leuk het spelletje is en krijg je tips & tricks van de ervaren padellers!

 Aanstaande zaterdagmiddag is er een feest op de kinderboerderij in Hattem en TC Hattem staat hier met een stand. Wil je wat meer informatie over padel? Kom dan even langs en stel je vraag.

 Begin november zal er een feestelijke opening plaatsvinden van de padelbanen. Verdere informatie hierover wordt nog gecommuniceerd!

Terug