Nieuws

Sportieve jeugdmiddag TC Hattem

maandag 5 februari 2018 Sportieve jeugdmiddag TC Hattem

Sportieve jeugdmiddag TC Hattem

Wat een grote en vooral leuke groep kinderen hebben we binnen TC Hattem! Afgelopen zondag stond in het teken van onze basisschooljeugd. Bijna veertig kinderen kwamen met hun ouders naar ’t Heem voor een sportieve middag; dit keer zonder tennis.

De spelletjes die je kon doen, de maffe bowlingschoenen, samen met de sterkste vader of handigste moeder strijden, een ander koppel uitdagen en zo hoog mogelijk op de ranglijst komen, gooien met die zware bowlingballen… Daar valt heel wat over te vertellen!

Maar weet je? Het was iets anders, dat opviel. Het waren al die kinderen bij elkaar. Sommigen kenden elkaar al wel, anderen nog niet. Maar allemaal even enthousiast! Fanatiek daagden ze elkaar uit voor een spel en dan werd er ontzettend sportief gespeeld!

We zijn trots op onze TC Hattem-kinderen! En wat willen we ze als vereniging graag een waardevolle plek bieden. Kennen en gekend worden, sportief met elkaar omgaan, leren van fouten, successen delen én lekker in de buitenlucht sporten! We hebben het allemaal in huis.

Anja, Bas en Manon organiseerden, met hier en daar nog extra hulp, deze gezellige binnen-activiteit. We zijn blij met hen en natuurlijk met Bowling Hattem, die deze middag mogelijk maakte.

In het komende jaar willen we met de kinderen vooral weer veel buiten trainen, competitie spelen, toernooien organiseren en wie weet wat nog meer. Al die activiteiten moeten we kunnen blijven bieden aan onze jongste leden, toch? Natuurlijk lukt dat niet met een handjevol ouders. Daar hebben we (misschien wel) álle ouders voor nodig! En daar kunnen we (vast en zeker) ook op met Roger ten Brinke van de Jeugdcommissie, rtbrinke70@gmail.comhulp van andere leden bij gebruiken.

Zo nu en dan helpen bij een competitie ochtend, handen uit de mouwen bij een open dag of organiseren van het Ouder-kind toernooi… Er is altijd iets wat je kunt oppakken of waarbij je kunt aansluiten. En bedenk: zonder jou hebben we één paar kostbare handen minder!

Wil je je hulp aanbieden of eerst graag nog weten welke taken er liggen? Neem contact

 

Terug