Padel in Hattem
Via deze website willen we jullie blijven informeren over Padel en de plannen die we hebben voor onze club. Padel is momenteel één van de snelst groeiende sporten. Het is een spel met een hard racket, snelle reflexen, strategisch denken en spelen door gebruikmaken van de muren en de kracht van de tegenstander. De spelregels komen grotendeels overéén met tennis en is een spel tussen squash en tennis in. Het veld is wat kleiner dan een tennisbaan en de zijwanden van de baan worden gebruikt in het spel.

Wij denken dat het openen van twee Padelbanen zal bijdragen aan de levendigheid en gezelligheid op ons prachtige park! 
De populariteit van tennis neemt al jaren af. Met de aanwinst van twee padelbanen verwachten wij dat Padel mogelijkheden biedt om als TC Hattem structureel te gaan groeien, doordat we zowel jong als oud  kunnen interesseren voor onze prachtige sport. Uiteraard kost het aanleggen van een padelbaan een behoorlijk bedrag. Het uitgangspunt voor de onderzoeksgroep was dat het aanleggen van padelbanen geen invloed heeft op de huidige contributiebijdrage. Wij denken dat dit onder andere door middel van Crowdfunding kan worden gerealiseerd.

Padel informatieavond 26 juni om 20.00 uur, kantine TC Hattem

Omdat wij niet alleen onszelf maar iedereen willen overtuigen dat Padel een toegevoegde waarde is voor onze vereniging, is een Padel informatieavond georganiseerd. Daar zullen wij uitleggen wat Padel inhoudt, wat het voor onze club en terrein betekent en hoe wij denken de aanleg voor de leden kostenneutraal te kunnen houden. 

Wij zien uit naar je komst!  Dinsdag 26 juni aanvang 20.00 uur in de kantine.

In de werkgroep zitten: Rein Hogeboom, Jan Roseboom, Klaas Reehoorn, Bas Rinia, Oscar de Groot en Jaap Slager