Het is zover! De padelbanen zijn gereed en kunnen worden gebruikt. De 1ste competitiewedstrijden zijn zelf al gespeeld! Proficiat voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

De laatste zaken moeten nog worden afgerond. Zo is de verlichting nog niet aangesloten. Dit zal eind volgende week gereed zijn zodat in de, nu alweer donkere avonden, kan worden gepadeld. Daarnaast is men bezig om de laatste grond en tegelwerkzaamheden rondom de banen af te werken, zodat iedereen de banen droog en wel kan betreden.

 Er is inmiddels een eigen padel facebookpagina waar veel nieuws, informatie en allerlei andere zaken omtrent padel op onze club wordt gedeeld. Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/padelclubhattem/  en deel de pagina met andere mensen zodat iedereen kennis kan maken met deze sport! Enthousiast geworden? Kom langs op de club en ervaar het zelf!

 Komende weken kan iedereen vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van de padelbanen. Van donderdag 10 oktober t/m vrijdag 25 oktober van 19.00 – 21.00 uur staat een ervaren padeller bij de padelbanen die je wegwijs maakt met het spelletje en helpt waar nodig. Buiten deze tijden om kun je ook kosteloos gebruik maken van de banen. Neem van te voren dan contact op met één van de trainers of met Peter van Maanen. Padelrackets en ballen liggen namelijk in de kantine, deze kunnen tijdens deze weken kosteloos worden gebruikt.

Het is overigens ten strengste verboden om met een tennisracket en tennisballen op de padelbanen te spelen!

Via https://tchattem.baanhuur.nl (eerst registreren) kun je een baan reserveren. Maak hier graag zo veel mogelijk gebruik van zodat de planning een beetje duidelijk wordt en de begeleiders hier rekening mee kunnen houden.

Het baanreglement padel TC Hattem kunt u via deze link openen.

Maak de komende weken veel gebruik van de padelbanen. Op deze manier kun je erachter komen hoe leuk het spelletje is en krijg je tips & tricks van de ervaren padellers!

 Aanstaande zaterdagmiddag is er een feest op de kinderboerderij in Hattem en TC Hattem staat hier met een stand. Wil je wat meer informatie over padel? Kom dan even langs en stel je vraag.

 Begin november zal er een feestelijke opening plaatsvinden van de padelbanen. Verdere informatie hierover wordt nog gecommuniceerd!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben met elkaar als club een mega prestatie geleverd! Iedereen enorm bedankt voor de betrokkenheid. Onze eerste en tevens belangrijkste doel is gehaald; 'Een enorm draagvlak voor padel'!Ondertussen gaan de voorbereidingen door en jullie horen binnenkort meer hierover.
De padelcommissie.

1 februari 2019

8-12-2018

1-12-2018

26-11-2018

21-11-2018

20-11-2018

Nieuws Padel: De 1ste 9 certificaten zijn reeds afgenomen en er is 6000,- binnengekomen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PADEL NU OOK IN HATTEM !

Meerderheid stemt voor padel in Hattem

HATTEM | Een overtuigende meerderheid heeft op woensdag 19 september tijdens de ALV van TC Hattem voor de realisatie en exploitatie van twee padelbanen op het sportpark gestemd. Daarmee is ook het startsein gegeven voor de crowdfundingactie waarmee de padelbanen deels gefinancierd moeten worden.

Padel is één van de snelst groeiende (racket)sporten van Nederland. De sport combineert elementen van de racketsporten tennis en squash, waardoor een dynamische nieuwe sport ontstaat die  snel te leren is en geschikt is voor jong en oud. Met de aanleg van twee banen op het tennispark ziet de club kansen om geïnteresseerden uit de omgeving naar het park te trekken. “Padel is een aanwinst voor onze club.”, zegt Rein Hogeboom van de padelcomissie. “Met de aanleg van de banen hopen we zowel leden als niet-leden naar ons mooie tennispark te trekken om kennis te laten maken met de nieuwe sport.”.

Crowdfundingactie
Een padelcommissie die in het leven is geroepen om de haalbaarheid van de twee banen op het park te toetsen is om draagvlak onder leden te creëren een crowdfundingactie gestart waarmee de financiering deels rond moet komen. De padelbanen moeten in het voorjaar van 2019 gerealiseerd worden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Padel in Hattem
Via deze website willen we jullie blijven informeren over Padel en de plannen die we hebben voor onze club. Padel is momenteel één van de snelst groeiende sporten. Het is een spel met een hard racket, snelle reflexen, strategisch denken en spelen door gebruikmaken van de muren en de kracht van de tegenstander. De spelregels komen grotendeels overéén met tennis en is een spel tussen squash en tennis in. Het veld is wat kleiner dan een tennisbaan en de zijwanden van de baan worden gebruikt in het spel.

Wij denken dat het openen van twee Padelbanen zal bijdragen aan de levendigheid en gezelligheid op ons prachtige park! 
De populariteit van tennis neemt al jaren af. Met de aanwinst van twee padelbanen verwachten wij dat Padel mogelijkheden biedt om als TC Hattem structureel te gaan groeien, doordat we zowel jong als oud  kunnen interesseren voor onze prachtige sport. Uiteraard kost het aanleggen van een padelbaan een behoorlijk bedrag. Het uitgangspunt voor de onderzoeksgroep was dat het aanleggen van padelbanen geen invloed heeft op de huidige contributiebijdrage. Wij denken dat dit onder andere door middel van Crowdfunding kan worden gerealiseerd.

Padel informatieavond 26 juni om 20.00 uur, kantine TC Hattem

Omdat wij niet alleen onszelf maar iedereen willen overtuigen dat Padel een toegevoegde waarde is voor onze vereniging, is een Padel informatieavond georganiseerd. Daar zullen wij uitleggen wat Padel inhoudt, wat het voor onze club en terrein betekent en hoe wij denken de aanleg voor de leden kostenneutraal te kunnen houden. 

Wij zien uit naar je komst!  Dinsdag 26 juni aanvang 20.00 uur in de kantine.

In de werkgroep zitten: Rein Hogeboom, Jan Roseboom, Klaas Reehoorn, Bas Rinia, Oscar de Groot en Jaap Slager