Sponsor van de maand 

Pro motus Hattem

Promotus concentreert zich als onderdeel van Motus op het helpen van sporters. Binnen Promotus staan vitaliteit en gezondheid centraal. Sporten is een goed middel om vitaliteit en gezondheid te bereiken en te behouden! ‘Actief zijn is de basis van herstel’, is een motto van Promotus. Zij proberen hun cliënten bewust te maken van de meerwaarde van sporten. In de revalidatie geven zij  praktisch gerichte adviezen, zodat cliënten kunnen blijven sporten zonder dat dit het herstel in de weg staat. Promotus doet graag wat terug voor de sporters! Dit is de reden dat zij sponsor zijn geworden van Tennisclub Hattem. Naast het stimuleren van cliënten om te sporten, sporten zij zelf ook graag! Diverse sporten worden beoefend zoals crossfit, aikido, medisch fitness en tennis.

 Als sponsor bieden zij de leden van TC Hattem aan dat zij bij klachten binnen 24 uur terecht kunnen voor een consult bij een (sport)fysiotherapeut of manueel therapeut. Aanmelden kan via 038-4440680 of via de website. Geef hierbij aan dat je lid bent bij TC Hattem.

 Tevens zullen zij jaarlijks minimaal één workshop geven. Op woensdag 13 juni vindt de eerste workshop plaats van 19:00 tot 20:00 in de kantine van TC Hattem. Het thema is blessurepreventie. Het zal een interactieve workshop worden, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld en er veel ruimte is om ieders vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op de website.