De sponsorcommissie wil alle jeugd en senioren teams die competitie spelen dit jaar de kans geven met korting teamkleding aan te schaffen. Het is de bedoeling dat zowel jeugd- als seniorenteams tegen een aantrekkelijke prijs kleding kunnen kopen. Goed om te weten als je van plan bent om met je team nieuwe kleding uit te zoeken! 

Jeugd
Tegen een eigen bijdrage van slechts € 20,00 per jeugdlid en ontvang je:

  • 1x shirt met logo TC Hattem
  • 1x broekje/rokje
  • 1 paar tennissokken

Aanvullend kun je ervoor kiezen om je naam op het shirt te laten drukken. Daarvoor betaal je € 7,00 extra. Het clubtenue hangt in de winkel van Sportplay aan de Kerkstraat 40 in Hattem. Je kunt daar passen en bestellen. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  

Let op: Deze aanbieding geldt alleen voor jeugdleden die competitie spelen. Speel je geen competitie en wil je wel graag het clubtenue aanschaffen? Kijk dan op  de website van Sportplay voor actuele prijzen. 

 Senioren

  • Shirt met logo TC Hattem en tennisrokje € 45,00
  • Shirt met logo TC Hattem en broekje € 40,00
  • Sweater met logo € 30,00

Het clubtenue hangt in de winkel van Sportplay aan de Kerkstraat 40 in Hattem. Je kunt daar passen en bestellen. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Let op: Als je als team zelf een sponsor vindt voor kleding en deze wordt met naam of logo vermeld, houd er dan rekening mee dat deze sponsor ook lid moet worden van de club van 100. Tenzij het gaat om een bestaande sponsor. Neem voor meer informatie hierover contact op met de sponsorcommissie