ZOMERLIDMAATSCHAP

Wil je tennissen tijdens de zomer, bijvoorbeeld omdat je teamsport een zomerstop heeft? Speciaal voor degene die in de maanden juni tot en met september willen tennissen hebben we een zomerlidmaatschap. Je kunt tijdens deze maanden onbeperkt tennissen tussen 8:30 - 23.00 uur bij TC Hattem.

Tarieven Zomerlidmaatschap:

Jeugd t/m 12 jaar                  25 euro

Jeugd 13 t/m 17 jaar            30 euro

Jeugd 18 t/m 21 jaar            50 euro

Senioren                                    70 euro

Je wordt deze periode aspirant lid van de club. Dat betekent dat er géén inschrijfkosten  worden berekend. Je kunt mee doen aan activiteiten zoals de toss-avonden, met uitzondering van de officiële KNLTB toernooien.

Besluit je na afloop van het zomerlidmaatschap definitief lid te worden dan betaal je geen contributie in de maanden oktober t/m december en krijg je het eerstvolgende kalenderjaar de eerstejaars korting op de contributie.  Voorwaarde is wel dat je dit eerstvolgende jaar lid blijft. Voor dit definitieve lidmaatschap worden wel inschrijfkosten berekend. De overige tarieven zijn te vinden onder het kopje Lidmaatschap. 

Onderstaand inschrijfformulier kun je invullen. Kies bij lidmaatschap voor jaarlidmaatschap. Zet bij opmerking Zomerlidmaatschap. Zo wordt je ingeschreven als Aspirantlid. Ingangsdatum is 1 juni. Graag een pasfoto opgeven ivm de tijdelijke pas.

Wanneer je bent ingeschreven voor het Zomerlidmaatschap ontvang je een sleutel van het terrein/clubhuis en de nodige informatie omtrent het lidmaatschap en reglementen. Hieronder overigens ook in te zien.

Het digitale inschrijfformulier

Huishoudelijk reglement

Baanreglement