Zomertraining

ZOMERTRAINING 2013

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

We hopen binnenkort weer op de gravel te kunnen gaan spelen, waarna we begin april gaan starten met de zomercursus. Deze zomer worden de lessen weer verzorgd door Marc Beunk en Kay Beukers.
Met dit inschrijfformulier kunnen jullie je opgeven voor de zomertraining, die loopt t/m september en zal bestaan uit 18 lessen (voor jeugdleden t/m 12 jaar is deze training verplicht). De jeugdleden worden door de trainers ingedeeld op speelsterkte en bij de indelingen proberen we zoveel mogelijk rekening met opgegeven voorkeuren te houden. Om de planning werkbaar te houden kan een jeugdlid 2 verhinderingen opgeven (bij meer verhinderingen graag voor inschrijving even overleg met hoofdtrainer Marc Beunk).

Soms lukt het niet om groepjes van 8 leerlingen te maken ( verschil in speelsterkte en/of beschikbaarheid, etc ) dan worden er kleinere groepjes van 4,5 of 6 gevormd, de kosten worden dan wat hoger maar er is ook meer individuele aandacht. Degenen die een tweede training willen volgen (2x trainen per week) krijgen op de tweede training een reductie van 50% . Voor verdere informatie: www.tchattem.nl
 

De kosten per jeugdlid voor 18 lessen Zomertraining bedragen:

In een groep van 8 leerlingen bedragen de kosten: 2 termijnen van € 54,--.

In een groep van 7 leerlingen bedragen de kosten: 2 termijnen van € 60,50.

In een groep van 6 leerlingen bedragen de kosten: 2 termijnen van € 70,50.

In een groep van 5 leerlingen bedragen de kosten: 2 termijnen van € 82,--.

In een groep van 4 leerlingen bedragen de kosten: 2 termijnen van € 102,50.

 

Om tijdig alles te kunnen indelen vragen wij jullie om het formulier (klik hier) uiterlijk 22 maart terug te sturen of in te leveren bij Marc Beunk.