Onze 4 verschillende lidmaatschappen

We kennen 4 verschillende lidmaatschappen, op deze pagina vind je de lidmaatschapsvormen, de contributiebedragen en enkele speciale regelingen. Opgeven voor één van de lidmaatschapsvormen doe je bij 'Lid worden?' op deze website.

1. Standaard lidmaatschap

TC Hattem heeft ca. 600 leden, waarvan een kwart jeugd is. Deze leden hebben een Standaard lidmaatschap. Dat betekent dat ze zijn aangemeld bij de KNLTB. Ze mogen deelnemen aan competities en toernooien. Het standaard lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Met dit standaard lidmaatschap kun je het hele jaar door tennissen en padel je voor het lage tarief (€8,- ipv €20 of €24). In de winter zijn de padelbanen gewoon geopend en kun je tennissen op de vijf all weatherbanen. 
Nieuwe leden betalen € 25,00 aan inschrijfgeld (€ 12,50 voor leden t/m 17 jaar). Nieuwe leden, die niet eerder lid zijn geweest en geen gebruik hebben gemaakt van 'Maak Kennis met Tennis' krijgen het eerste kalenderjaar een korting van 50% op de contributie. 

2. Zomerlidmaatschap

Naast het standaard lidmaatschap kennen we het Zomerlidmaatschap. Bij dit lidmaatschap kun je tussen 1 juni en 1 oktober gebruik maken van de banen. Meer informatie vind je hier.

3. Proeflidmaatschap (Maak Kennis met Tennis)

Ben je niet eerder lid geweest van TC Hattem en wil je eerst kennis maken met tennis, de club of de tennisleraren voordat je een besluit neemt over het lidmaatschap? Meld je dan aan voor Maak kennis met Tennis, je krijgt dan een aantal proeflessen. Klik hier voor meer informatie. Wil je kennis maken met padel? Klik dan hier voor meer informatie.

4. Niet spelend lid

Speel je niet (meer) actief tennis of padel, maar wil je de club wel blijven steunen, wordt dan 'Niet spelend lid'.

 

Contributietarieven Standaard lidmaatschap

De contributie en inschrijfgeld voor het Standaard lidmaatschap is weergegeven in onderstaande tabel. Automatische incasso voor het afschrijven van de contributie is verplicht.

  Tariefgroep

  Contributie

Inschrijfgeld
(eenmalig)

  Contributie 1e jaar
(geldt niet voor MKMT)

  Bij gezinskorting vanaf 2e jaar

  Jeugd t/m 12 jaar   €62,00    €12,50     €31,00   €31,00
  Jeugd 13 t/m 17 jaar   €88,00    €12,50     €44,00   €44,00
  Senior t/m 21 jaar   €119,00    €25,00     €59,50  
  Senior   €182,00    €25,00     €91,00  
  Niet spelend lid   €36,50      

 

Speciale regelingen voor het Standaard lidmaatschap

  • Als je je aanmeldt na 1 juli, betaal je een evenredig deel van de normale jaarcontributie. Een nieuw lid die zich aanmeld per 1 oktober betaalt dat jaar dus nog 3/12 van de normale jaarcontributie. Heb je recht op 50% eerstejaars korting, dan krijg je die het eerste volle jaar dat je lid bent. 
  • Als beide ouders en minimaal 2 kinderen t/m 17 jaar lid zijn, krijgen de kinderen 50% korting op hun contributie. Voorwaarde is dat het gezin op één adres woont. Deze korting geldt vanaf het tweede jaar van het lidmaatschap.
  • Bij geen incasso wordt een toeslag van € 5,00 voor administratiekosten in rekening gebracht.

Geef wijzigingen door....

Wijzigt je adres, telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit ook even door aan de ledenadministratie. Zo houden we je gegevens actueel. De foto van je spelerspas kun je zelf updaten via de ClubApp of MijnClub op deze website. Beide hebben dezelfde inloggegevens.

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat je op wilt zeggen een e-mail naar de ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 22212087

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140