De 4 verschillende lidmaatschappen

We kennen 4 verschillende lidmaatschappen, op deze pagina vind je de lidmaatschapsvormen, de contributiebedragen en enkele speciale regelingen. Opgeven voor één van de lidmaatschapsvormen doe je bij 'Lid worden?' op deze website.

1. Standaard lidmaatschap

TC Hattem heeft ca. 560 leden, waarvan een kwart jeugd is. Deze leden hebben een Standaard lidmaatschap. Dat betekent dat ze zijn aangemeld bij de KNLTB. Ze mogen deelnemen aan competities en toernooien. Het standaard lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Met dit standaard lidmaatschap kun je het hele jaar door tennissen en padel je voor het lage tarief (€8,- ipv €20 of €24). In de winter zijn de padelbanen gewoon geopend en kun je tennissen op de drie kunstgrasbanen.
Nieuwe leden betalen € 25,00 aan inschrijfgeld (€ 12,50 voor leden t/m 17 jaar).

2. Zomerlidmaatschap

Naast het standaard lidmaatschap kennen we het Zomerlidmaatschap. Bij dit lidmaatschap kun je tussen 1 juni en 1 oktober gebruik maken van de banen. Meer informatie vind je hier.

3. Maak Kennis met Tennis

Heb je nog geen ervaring met tennis en wil je kennis maken met het spelletje? Meld je dan aan voor Maak kennis met Tennis, je krijgt dan eerst een aantal proeflessen. Klik hier voor meer informatie. Wil je kennis maken met padel? Klik dan hier voor meer informatie.

4. Niet spelend lid

Speel je niet (meer) actief tennis of padel, maar wil je de club wel blijven steunen, wordt dan 'Niet spelend lid'.

 

Contributietarieven Standaard lidmaatschap

De contributie en inschrijfgeld voor het Standaard lidmaatschap is weergegeven in onderstaande tabel. Automatische incasso voor het afschrijven van de contributie is verplicht.

  Tariefgroep

  Contributie 1e jaar

  Contributie vanaf 2e jaar

  Bij gezinskorting vanaf 2e jaar

  Jeugd t/m 12 jaar    €31,00 + €12,50 inschrijfgeld   €62,00   €31,00
  Jeugd 13 t/m 17 jaar    €44,00 + €12,50 inschrijfgeld   €88,00   €44,00
  Senior t/m 21 jaar    €59,50 + €25,00 inschrijfgeld   €119,00  
  Senior    €91,00 + €25,00 inschrijfgeld   €182,00  
  Niet spelend lid     €36,50  

 

Speciale regelingen voor het Standaard lidmaatschap

  • Nieuwe leden, die niet eerder lid zijn geweest krijgen het eerste kalenderjaar een korting van 50% op de contributie. 
  • Als je je aanmeldt na 1 juli, betaal je een evenredig deel van de normale jaarcontributie. Als je niet eerder lid bent geweest, krijg je het eerste volle jaar dat je lid bent 50% korting. Een seniorlid die zich aanmeld per 1 oktober betaalt dat jaar dus nog 3/12 van de normale jaarcontributie.  
  • Als beide ouders en minimaal 2 kinderen t/m 17 jaar lid zijn, krijgen de kinderen 50% korting op hun contributie. Voorwaarde is dat het gezin op één adres woont. Deze korting geldt vanaf het tweede jaar van het lidmaatschap.
  • Bij geen incasso wordt een toeslag van € 5,00 voor administratiekosten in rekening gebracht.

Geef wijzigingen door....

Wijzigt je adres, telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit ook even door aan de ledenadministratie. Zo houden we je gegevens actueel. De foto van je spelerspas kun je zelf updaten via de ClubApp of MijnClub op deze website. Beide hebben dezelfde inloggegevens.

Verlies of diefstal

Ben je je KNLTB-pas verloren of is de pas gestolen? Meld dat zo snel mogelijk bij de ledenadministratie. Je ontvangt  dan een nieuwe pas.

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat je op wilt zeggen een e-mail naar de ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140