TC Hattem zoekt vrijwilligers

30 augustus 2020


Beste leden van TC Hattem,  

Komende week zijn de Clubkampioenschappen, leuk dat het weer georganiseerd mag worden na alle beperkingen door Corona. Aan de enthousiaste reacties te horen heeft iedereen er zin in!  

Ook het Ouder-Kind Toernooi wat onlangs heeft plaatsgevonden was weer een succes! En dat is waar het in een tennis- en padelvereniging om draait:  Tennis- en Padelplezier voor jong en oud!  

En dan kom je toch weer bij het onderwerp  “vrijwilligers” …..

Want om ervoor te zorgen dat we kunnen tennissen en padellen zijn er mensen nodig die leuke activiteiten organiseren, de jeugd begeleiden bij de competitie, of meehelpen bij het onderhoud van het park en het laten draaien van de kantine!  

In de afgelopen tijd hebben zich al een aantal mensen gemeld die wel een vrijwilligerstaak op zich willen nemen. Daar zijn we als bestuur natuurlijk erg blij mee. Het is leuk om te zien dat daar ook  “nieuwe” gezichten bij zitten.    

Toch kunnen we nog veel nieuwe vrijwilligers gebruiken. Daarom vragen we jullie om als vrijwilliger actief te worden binnen de club. Als iedereen af en toe bereid is een taak op zich te willen nemen - dan blijft de vereniging gezond en levendig en zorgen we ervoor dat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren. Bovendien is het ook gewoon leuk om te doen!  

We zijn op zoek naar:  

Bestuursleden – de functie van voorzitter, penningmeester komen vacant. Daarnaast zijn we op zoek naar bestuursleden voor de onderwerpen jeugd, kantine en sponsoring & communicatie.  

Jeugd – er hebben zich een aantal mensen gemeld die de jeugdactiviteiten willen begeleiden of organiseren. Daar zijn we blij mee. Maar vele handjes maken licht werk dus we vragen extra ondersteuning. Vind je het leuk om een ochtend de jeugdcompetitie te begeleiden, een activiteit te organiseren of te helpen bij de schoolsportdag, laat het weten!  

Kantine – voor de kantine zoeken we mensen die bardiensten willen draaien. Omdat Peter van Maanen volgend jaar stopt met de kantine zijn we dringend op zoek naar mensen die de bardiensten willen coördineren, de inkoop willen doen alsook de schoonmaak van keuken, bar en bergruimte.  

Communicatie & PR – Voor deze commissie zoeken we mensen die het leuk vinden om met dit onderwerp bezig te zijn, dat kan zijn van het bijhouden van de website, het opstellen van de nieuwsbrief of andere leuke dingen waardoor iedereen op de hoogte blijft wat er gebeurt op onze club.  

Sponsoring – de werkzaamheden binnen deze commissie bestaan vooral uit het onderhouden van de contacten met de bestaande sponsoren, het binnenhalen van nieuwe sponsoren en mensen en bedrijven enthousiast maken voor de club van 100 of 50! Daarnaast zijn nieuwe ideeën natuurlijk altijd welkom.   

Toernooien – het organiseren van de clubkampioenschappen en open toernooien. De werkzaamheden variëren van het plannen van het toernooi en het zorgen voor deelnemers als het aanwezig zijn tijdens het toernooi om de deelnemers in te schrijven en te begeleiden.   

Activiteiten - hierbij kun je denken aan de Open Dag die ieder jaar wordt gehouden, de tossavond of activiteiten voor nieuwe leden. Ook nieuwe ideeën zijn uiteraard welkom!  

Baan en Gebouwen – helpen bij het zomer en winterklaar maken van de banen, ondersteunen bij klusjes die gedaan moeten worden (banen bespeelbaar houden, kleine reparaties, enz.)   

Voor alle taken geldt: vele handen maken licht werk. Help mee om onze club levendig en gezellig te houden! Dus meld je aan! Komende week zullen de bestuursleden aanwezig zijn tijdens de clubkampioenschappen, spreek ons aan! Dat zullen wij andersom ook doen … 😉  

Namens het bestuur alvast erg bedankt voor je medewerking en veel plezier bij de Clubkampioenschappen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem