Over ons

Welkom bij Tennisclub Hattem!  TC Hattem is in 1968 opgericht. Het tennispark (de Konijnenberg) ligt aan de zuidkant van Hattem in de bossen. Het park bestaat uit 5 gravelbanen, 3 kunstgrasbanen, 2 padelbanen en een miniveld. De gezellige kantine met open haard ligt centraal op het terrein en bied daarom uitstekend zicht op de banen. Onze vereniging telt ongeveer 380 leden, waarvan ongeveer een kwart jeugdlid is. Een leuk nieuw item om te vermelden is dat kortgeleden twee padelbanen gerealiseerd zijn bij TC Hattem.


Bij TC Hattem zijn verschillende activiteiten:

Wanneer je lid bent wordt je ingeschreven bij de KNLTB. Hierdoor kun je meedoen aan competities en toernooien. Op de club kun je vrijblijvend gebruik maken van de banen door met je ledenpas een baan af te hangen. In de kantine zijn verschillende hapjes en drankjes te bestellen en kun je betalen door middel van pin.

Het bestuur bestaat op dit moment uit 4 personen en is onderverdeeld in verschillende commissies. Alle andere taken en zaken worden opgepakt door enthausiaste vrijwilligers om bijvoorbeeld het clubhuis op te knappen, de banen winterklaar te maken en verschillende andere activiteiten te organiseren in het jaar. 

Wil je eens proberen of tennis iets voor je is? Volg dan voordelig een aantal lessen maak kennis met tennis. Heb je na deze lessen de smaak te pakken? Dan meld je je aan als lid en kun je ook tennislessen blijven volgen. 

Tot gauw op de Konijnenberg, zie ook deze promofilm!

Vragen?

logo

E-mail

secretaris@tchattem.nl

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem