Over ons

Welkom bij Tennisclub Hattem!  TC Hattem is in 1968 opgericht. Het tennispark (de Konijnenberg) ligt aan de zuidkant van Hattem in de bossen. Het park bestaat uit 5 gravelbanen, 3 kunstgrasbanen, 2 padelbanen en een miniveld. De gezellige kantine met open haard ligt centraal op het terrein en biedt daarom uitstekend zicht op de banen. Onze vereniging telt ongeveer 500 leden, waarvan ongeveer 100 jeugdlid is. Een leuk nieuw item om te vermelden is dat kortgeleden twee padelbanen gerealiseerd zijn bij TC Hattem.


Bij TC Hattem zijn verschillende activiteiten:

  • tennis- en padellessen voor jeugd en volwassenen
  • competitie
  • toss op woensdagavond

Wanneer je lid bent wordt je ingeschreven bij de KNLTB. Hierdoor kun je meedoen aan competities en toernooien. Op de club kun je vrijblijvend gebruik maken van de banen door met je ledenpas een baan af te hangen. In de kantine zijn verschillende hapjes en drankjes te bestellen en kun je betalen door middel van pin.

Het bestuur bestaat uit 5 personen en is onderverdeeld in verschillende commissies. Alle andere taken en zaken worden opgepakt door enthousiaste vrijwilligers. Je moet hierbij onder andere denken aan het onderhouden van het clubhuis en de banen. Daarnaast worden er regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. 

Wil je eens proberen of tennis iets voor je is? Volg dan voordelig een aantal lessen maak kennis met tennis. Heb je na deze lessen de smaak te pakken? Meld je dan aan als lid en kun je tennislessen blijven volgen. 

Tot gauw op de Konijnenberg, zie ook deze promofilm!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140