Maak kennis met Tennis

Afbeeldingsresultaat voor maak kennis met tennisWil je eens proberen of tennis wat voor jou is?

Bij TC Hattem kun je voordelig proeflessen volgen, wij noemen dit Maak Kennis Met Tennis. Afhankelijk van de groepsgrootte krijg je twee tot vijf proeflessen. Het tijdstip is in overleg met de trainer. Na afloop van MKMT beslis je of je lid wordt.

MKMT is bedoeld voor aspirant-leden zonder tenniservaring, die geen lid zijn (geweest) van een tennisvereniging of van de KNLTB. Deelnemers hebben de intentie om lid te worden van TC Hattem.


Ook vrij spelen
Tijdens de Maak Kennis met Tennis periode mag je ook vrij spelen. Hiervoor krijg je een tijdelijk pas waarmee je een baan kunt reserveren.


Kosten en inschrijven
De proeflessen kosten voor jeugdleden (t/m 22 jaar) €25. Volwassenen betalen €35. Een tennisracket kun je lenen van de club. Meld je voor de proeflessen aan via Lid worden? en selecteer bij Soort lidmaatschap "Maak Kennis Met Tennis". Na je aanmelding neemt de trainer contact met je op om het tijdstip van de lessen te overleggen. Na afloop van Maak Kennis Met Tennis besluit je of je lid wordt of niet. Als je lid wordt, neemt TC Hattem de kosten van Maak Kennis Met Tennis voor haar rekening en betaal je het eerste jaar 50% van de normale contributie.


Meer informatie? Neem contact op met Ruud van Abbema [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140