Zomerlidmaatschap tennis en padel

Wil je tennissen of padellen tijdens de zomer, bijvoorbeeld omdat je teamsport een zomerstop heeft? Speciaal voor degene die in de maanden juni tot en met september willen tennissen en/of padellen, hebben we het zomerlidmaatschap. Je kunt tijdens deze maanden onbeperkt tennissen tussen 8:00 - 23.00 uur en met korting een padelbaan huren. Een padelbaan kost dan €8 per uur ipv €24. Je krijgt deze korting alleen als je minimaal met 2 (zomer)leden op de baan staat. 

Tarieven Zomerlidmaatschap:

Jeugd t/m 17 jaar                 35 euro

Senioren                                 60 euro

Bij het zomerlidmaatschap zijn 3 tennistrainingen en 2 padelinstructies inbegrepen. Agenda 2024 volgt.. 

  • Padelinstructie
    • Speluitleg
    • Training
  • Tennislessen
    • Training

Verder kun je meedoen aan activiteiten zoals de toss-avond. Je wordt ook tijdelijk lid van de KNLTB en mag dus officiële toernooien spelen. 

Besluit je na afloop van het zomerlidmaatschap jaarlid te worden dan betaal je voor de maanden oktober t/m december €40 en krijg je het eerstvolgende kalenderjaar 25% korting op de contributie. Voor dit definitieve lidmaatschap worden inschrijfkosten berekend. De tarieven zijn te vinden onder het kopje Lidmaatschap

Aanmelden als zomerlid kan via de link 'Lid worden'

Wanneer je bent ingeschreven voor het Zomerlidmaatschap ontvang je nog de nodige informatie omtrent het lidmaatschap en reglementen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 22212087

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140