Zomerlidmaatschap

Wil je tennissen of padellen tijdens de zomer, bijvoorbeeld omdat je teamsport een zomerstop heeft? Speciaal voor degene die in de maanden juni tot en met september willen tennissen of padellen hebben we een zomerlidmaatschap. Je kunt tijdens deze maanden onbeperkt tennissen tussen 8:00 - 23.00 uur en je lidmaatschap telt mee voor de korting bij de huur van een padelbaan (als minimaal 2 leden een padelbaan huren, krijg je 50% korting). 

Tarieven Zomerlidmaatschap:

Jeugd t/m 17 jaar                 35 euro

Senioren                                 100 euro

Je wordt deze periode aspirant lid van de club. Dat betekent dat er géén inschrijfkosten  worden berekend. Je kunt mee doen aan activiteiten zoals de toss-avonden. Je wordt geen lid van de KNLTB en mag om die reden geen officiële toernooien en competitie spelen.

Besluit je na afloop van het zomerlidmaatschap definitief lid te worden dan betaal je geen contributie in de maanden oktober t/m december en krijg je het eerstvolgende kalenderjaar de eerstejaars korting op de contributie (50%). Voorwaarde is wel dat je het eerstvolgende jaar lid blijft. Voor dit definitieve lidmaatschap worden wel inschrijfkosten berekend. De tarieven zijn te vinden onder het kopje Lidmaatschap

Aanmelden kan via de link 'Lid worden'

Wanneer je bent ingeschreven voor het Zomerlidmaatschap ontvang je de nodige informatie omtrent het lidmaatschap en reglementen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 444 1598

Tennispark De Konijnenberg

Astraweg 7
8051 CJ Hattem

KVK-nummer

40101140